Onnettaren vaikutus tuuripeleissä

Onnetar tunnetaan ympäri maailman ja roomalaisessa mytologiassa tämä onnen ja sattuman jumalatar tunnettiin nimellä Fortuna. Kun suomalaiset pakanat juhlivat juhannusta, roomalaisessa kalenterissa 24. kesäkuuta tunnettiin Fortunan suurina juhlina. Nimen arvellaan juontuvan etruskeilta, jolloin sen alkuperäinen merkitys on hän, joka pyörittää vuoden ympäri. Näin ollen samainen Onnetar pyörittää myös onnenpyörää ja hahmo on tunnettu kenties yhtä pitkään kuin ihmiset ovat pelanneet uhkapelejä. Tämä onnenpyörä on Rota Fortunae, joka tunnetaan jo antiikin filosofiasta ja sillä viitataan oikukkaaseen ja arvaamattomaan kohtaloon. Onnenpyörä perustuu eläinrataan, jolloin ymmärrämme mikä yhteys sillä on vuoden pyörimiseen. Nämä taivaalliset kehät tulivat Eurooppaan muinaisilta kreikkalaisilta, mutta alkuperä on Babyloniassa. Onko nykyihminen yhtään sen viisaampi, että hän pystyisi vaikuttamaan onneensa, vai onko kaikki sattumaa? Otetaan selvää.

Miten voin parantaa onneani uhkapeleissä ja elämässä

Aloitetaan huonoilla uutisilla. Ihmisten aivot ovat erittäin tehokas ja hienoviritetty tietokone, mutta ne ovat 10 000 vuotta vanhat. Ne ovat kivikaudelta! Tuona aikana, kun aivomme kehittyivät nykyiseen tilaansa, ihmiset elivät metsästäjä-keräilijöinä pienissä perheissä ja heimoissa. Ihmisten lukumäärä oli pieni ja päivittäinen elämä koostui juurikin keräilystä ja metsästyksestä. Kun hypätään takaisin tähän päivään, huomataan, että nykypäivällä ei ole käytännössä mitään tekemistä sen kanssa, mihin ihmisen aivot alkujaan kehittyivät. Nykyajan värikkäiden vaihtoehtojen edessä monet aivot menevät oikosulkuun. Onko keinoja, miten päästä tilanteen tasalle ja kääntää etu pelaajan puolelle?

Jos haluat menestyä uhkapelaajana, sinun on parasta tottua olemaan mukavuusrajojesi ulkopuolella. Ihmisen aivot ovat viritetty välttämään tappioita ja menetyksiä. Tämä on tehty siten, että kemiallinen hyvänolontunteemme vähenee ja tunnemme sen sijasta epämukavia tuntemuksia, jopa fyysistä huonovointisuutta. Kun asiaa pohditaan evoluution kannalta, on järkevää, että menetysten välttäminen vähentää yksilön tekemiä valintoja, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti yksilön selviytymiseen. Tästä johtuen, me olemme tahtomattamme ohjelmoidut siten, että vältämme riskien ottamista.

Jos haluat kehittää kykyjäsi, sinun pitää päivittäin tehdä jotain, mitä et tee normaalisti. Aloita pienillä asioilla, kuten valitsemalla uusi lounaspaikka tai mene töihin eri reittiä, osta erilainen t-paita kuin tavallisesti. Heitä joku kommentti tuntemattomalle ja kun kasvatat kykyäsi ottaa pieniä riskejä, voit aloittaa vaikka viattoman flirttailun, lopulta jopa pyytää palkankorotusta. Kuten moderni maailma osoittaa, yksilöt voivat ohjelmoida aivonsa uudelleen, yksi pieni riski kerrallaan.

Enemmän unta, enemmän onnea ja menestystä

Tärkein uhkapelaamisen kannalta kriittinen seikka on kykysi tehdä vaikeita päätöksiä ja välttää huonot elintavat on unen ja ruokavalion avulla. Unta tarvitaan, jotta aivosi voivat siivota päivän aikana kertyneet kuona-aineet pois ja tehdä tilaa uudelle energialle ja vahvistaa oikeita hermoratoja. Unen aikana aivosi järjestävät päivän tapahtumat loogiseen järjestykseen ja riittävän levon jälkeen aivosi ovat valmiit uuteen päivään ja mielesi on kirkas.

Kuten olemme toisessakin artikkelissa maininneet, ruokavalio ja aterioiden ajoitus ovat tärkeitä asioista uhkapelimenestyksesi kannalta. Hyvä ruokavalio uhkapelaajalle on vaihteleva ja monipuolinen ravinto, jossa on tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia, jotka sisältävät erittäin tärkeitä hivenaineita aivotoiminnalle ja tarjoavat pitkäketjuisia sakkarideja, joiden tiedetään pidentävän energiatasoja ja vähentävän piikkejä ja kuoppia. Kuitujen avulla ruuansulatus imee tasaisemmin sokereita elimistöön. Verensokerin tasapainon säilyttäminen on olennaista siksi, että energiasi riittää netticasinolla pelaamiseen ja osaat tehdä oikeita valintoja pelikierroksesta toiseen. Tämä vaikuttaa onneesi enemmän kuin mikään muu!

Onni on ihmisen oman käytöksen ymmärtämistä ja omien henkisten kykyjen optimointia. Kun tiedät, miten toimit, sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa:

Menu